Течни ѓубрива

Течните ѓубрива се лесни за употреба за исхрана преку лист, во комбинација заедно со производи за заштита на растенијата и преку системот „капка по капка“. Различни комбинации на течни ѓубрива МАКФЕРТ брзо го надополнуваат видливиот недостаток на хранливи материи и спречуваат физиолошки заболувања на растенијата поради недостаток на некој елемент.

has been added to your cart:
Нарачување